I LOVE SUSHI LELYSTAD

I LOVE SUSHI LELYSTAD Snel, gemakkelijk en gezond!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 543 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Lelystad. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 11:53 Goed gegeten zeker voor herhaling vatbaar.
7 aug 2022 om 22:39 Het was heerlijk. De handrol was zelfs gruwelijk. De lekkerste sushi in heel nederland naar mijn mening. ZEKER EEN AANRADER!!!!!
1 aug 2022 om 6:41 Heerlijke sushi die snel werd gebracht!
31 jul 2022 om 20:17 Heelijk lekker gegeten, zowel een assortiment van warme als koude sushi! We bestellen snel nog eens
30 jul 2022 om 14:17 Goed gegeten zag er heerlijk uit!
26 jul 2022 om 9:42 Gewoon weer lekkere poke bowl
21 jul 2022 om 18:23 Heerlijk gegeten. Het ziet er aantrekkelijk en verzorgd uit. Echt een feestje.
19 jul 2022 om 21:38 De bezorging was wat aan de lange kant maar dit werd goed gemaakt met 2 gekoelde blikjes drinken. Ivm het warme weer vind ik het ook helemaal niet erg dat het langer duurde. Daarnaast de berzorger een lekker ijsje aangeboden ivm het warme weer!
14 jul 2022 om 23:10 Toppp!
9 jul 2022 om 20:16 Ik zou 6 sterren voor de bezorging willen geven, want zo snel was het Wederom pokebowl, wederom yummmmmie
8 jul 2022 om 20:22 Heerlijk gegeten
8 jul 2022 om 13:54 Lekker zoals altijd